Kukka / Kivi Värähtelyuutteet

Kukkaterapian juuret juontavat hyvin kauas menneisyyteen.

Nykymuodossaan menetelmän otti käyttöön Tri Edward Bach (1886-1936). Hänen kehittämänsä 38 kukkauutetta, Bachin kukkatipat ovat edelleen käytössä ja toimivia.

Kukkaterapiaa voisi rinnastaa hoitomuotoihin, kuten homeopatia, akupunktio tai reiki. Kyse on syvällisestä energeettisestä hoitomuodosta, joka pureutuu ennen kaikkea fyysisen vaivan syihin. Monet kielteiset tunnetilamme, kuten pelko, masennus ja stressi alkavat lopulta näkymään fyysisen kehomme oireiluna. Värähtelyuutteet tasapainottavat hienovaraisesti kehomme energiaverkkoa, antaen sinne eheän koodauksen ja näin luovat mahdollisuuden parantumiselle.

 

Suomen luonnon kukissa on ainutlaatuinen värähtely. Jokaisella kukalla on oma erityinen informaationsa, kyky auttaa ja eheyttää tietyllä tavalla.

 

Nykyajan buumi, lähiruoka, on ottanut paikkansa terveellisyydellään. Samalla seudulla kasvanut sisältää oikeassa muodossaan niitä aineita, mitä sen seudun ihmiset tarvitsevat. Samalla tavoin lähikukkamme pitävät paljon sisällään sellaista, mitä tämän seudun ihmisille olisi hyväksi.

 

Suomen kukkaterapian merkittävä tiennäyttäjä, opettajani Erkki Lehtiranta, on tutkinut ja valmistanut lukemattomia kukkauutteita Suomen luonnonkukista. Hän on kerännyt kukkauutteisiin liittyvää esoteerista informaatiota, joka on peräisin Mestari Hilarionilta, yhdeltä aikamme suurista opettajista. Tiedot on koottu kirjoiksi: ”Suomen Luonnon Valkoista Magiaa” ja ”Kasvien viisaus Kivien muisti”.

 

Kukkauutteiden valmistus tapahtuu luontoa kaikin tavoin kunnioittaen. Luonnon näkymätön puoli on tapahtumassa tiiviisti läsnä, jotta informaatio, kukan värähtely siirtyy onnistuneesti uutteeseen.

 

Puhdistetuista kivistä voi valmistaa värähtelyuutteen samoin menetelmin kuin kukistakin. Kivivärähtelyuute täydentää hyvin perinteistä kiviterapiaa.

 

Värähtelyuutteita voi huoletta käyttää vaikka olisi jollekin kukalle allerginen. Käyttöpulloon on käytännössä siirtynyt vain kukan värähtelyenergia, kukan palasia ei ole mukana. Samoin myrkyllisestä kukasta tehty uute esim. kielouute on täysin turvallinen käyttää. Lähdevesi tallentaa tiedon ja alkoholi säilöö sen.

 

Kouluttauduin kukkauutteiden valmistamiseen Erkki Lehtirannan kurssilla kesällä 2017. Nyt varastostani löytyvät seuraavista kukista / kivistä valmistetut värähtelyuutteet. Ohessa on myös lyhyt kuvaus uutteen vaikutuksista.

 

Kukkalistalle TÄSTÄ.

 

Oikean uutteen valitsemiseksi kannattaa pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan sisältäsi tulevia viestejä. Jos jokin kukka on pyörinyt mielessäsi viimeaikoina, silloin sillä on ehkä sinulle ”asiaa”.

 

Uutepullon (20ml) hinta 11€, sis. alv. Postitettuna 15€.

Voit valita yksittäisen uutteen tai muutaman kukan / kiven kombinaation. Yhdistelmissä huomioitava, että kukat / kivet ovat ”samanhenkisiä”.

 

NÄIN KÄYTÄT VÄRÄHTELYUUTETTA.