Reikikursseista..

REIKIMarikan Reikikurssien hinnat:

 

Reiki 1: 145 € (sis.alv)

Reiki 2: 500 € (sis. alv)

Reiki 3A: 1000 € (sis. alv)

Master-koulutus: 5000 € (sis.alv)

(Kurssin hintaa voidaan räätälöidä myös elämäntilanteesi mukaan.)

Eläinten (kissat, koirat..) aktivoinnit: 100 € (sis. alv)


Hinnat sisältävät:

aktivoinnit, opetuksen, kurssimateriaalin, päivien eväspuolen ja minut, eli olen tukenasi ja käytettävissäsi Reikipolullasi silloin kun minua tarvitset.


Kurssien teoriaosaa voit tulla KERTAAMAAN niin usein kuin haluat ILMAISEKSI.

Aktivointeja (eli energiakanavien avauksia) ei tarvitse koskaan uusia, mutta halutessasi voit saada yhden hoitoaktivoinnin kertauskurssillasi.


Reiki 1

Reikihoitajaksi tulet kun käyt Reiki Masterin pitämän peruskurssin Reiki 1, jossa tehdään neljä aktivointia, energiakanaviesi avausta. Kanavat ovat sitten avoimena koko elämäsi ajan, eli Reiki on aina mukanasi. Kurssin jälkeen tiedät mitä Reiki on ja voit hoitaa sekä itseäsi, että muita Reikillä. Kurssille tuleminen ei edellytä mitään erikoislahjoja, -taipumuksia tai -kykyjä. Jokainen halukas voi tulla reikihoitajaksi.

Reiki 1 -kurssi on kestoltaan päivän mittainen. Opetan mielelläni 1-3 hengen pienryhmissä, jolloin jokainen saa yksilöllistä opetusta ja kaikki mieleen juolahtaneet kysymykset ehditään käydä kaikessa rauhassa läpi.

Jos teitä kurssilaisia on suurempi joukko, niin Reiki 1-kurssi kestää kaksi päivää.

Kurssi voidaan pitää luonani Saarijärven Pajupurolla tai vaikka sinun luonasi, mikäli toivot niin.

Reiki 2

Jatkokurssilla reikikanavasi avataan sitten suuremmiksi ja lisäksi opit kaukoreikin. Eli kurssin jälkeen voit hoitaa Reikillä matkojen päästä sekä tarkentaa hoidon ohjautumaan tietyn asian tai tapahtuman hyväksi, olipa kyse sitten menneisyyden tai tulevaisuuden hetkestä. Lisäksi opetan tekniikan, jolla voit keskustela mm. vauvojen, koomassa olevien tai eläinten kanssa. Myös jonkin vaivan/oireen alkuperän voit kurssin jälkeen hyvinkin tarkasti selvittää; pääset käsiksi asioihin, jotka eivät ole päivätajuntasi tiedossa.

Reiki 2 -kurssi kestää päivän, mikäli kurssilaisia on 1-3 ja kaksi päivää jos ryhmä on suurempi.

Reiki 3A

Reiki 3A on jo valmistautumista Master-tasoon, eli Reikiopettajaksi. 3A tuo mukanaan Reikikanavan huomattavan laajentumisen ja hoitoaktivointien, eli valtavien paikallishoitojen tekemisen taidon. Myös kaukoreiki on kurssin jälkeen voimallisempaa.

Kurssi on kaksiosainen. Kontaktipäivien välissä annetaan energian virrata ja taitojen karttua, jokaisen kurssilaisen omassa rytmissä.

Master-koulutus

Master-koulutus on yksilöllinen kasvamisprosessi, joka kestää yleensä 1-7 vuotta. Koulutusajanjaksoon kuuluu useita koulutustapaamisia Masterin kanssa ja ”kotitehtäviä” eli annetaan asioiden kasvaa lempeästi omalla painollaan. Master-koulutus tapahtuu yksilöopetuksena.