Reikihoidot

  REIKI

Juuri tänään olen iloinen.

Juuri tänään odotan parasta.

Olen ystävällinen kaikille olennoille.

Ansaitsen leipäni rehellisesti.

Olen kiitollinen monista osakseni tulleista siunauksista.

-Mikao Usui-


                   

Haluatko kokea syvärentouttavan Reikihoidon?


Reikihoito on tuhansia vuosia vanha energiahoitomuoto, jonka japanilainen tri Mikao Usui löysi ja otti uudelleen käyttöön noin satakunta vuotta sitten.

Reiki on puhdasta universaalia elämänenergiaa, joka hoidon aikana välittyy käsieni kautta hyväksesi. Reiki palauttaa luonnollisella tavalla kehosi ja mielesi tasapainon. Reiki sopii hyvin yhteen kaikkien muiden hoitomuotojen kanssa, vahvistaen positiivisia hoitotuloksia. Reiki toimii aina täydelliseksi parhaaksesi, ohjautuen aina akuuteimpaan vaivaan.

Reikihoitojen tarve on yksilöllinen, riippuen vaivan alkusyistä ja laajuudesta. Hoitotulos voi olla nähtävissä jo kerran hoidon jälkeen tai hoitoa voidaan tarvita useita vuosia. Reikiä voidaan käyttää myös saattohoitona, parantamaan viimeisten hetkien elämänlaatua; oloa tasapainottaen ja kipuja helpottaen.

Joissakin sairastapauksissa tulokset ovat olleet ihmeenomaisia. Jotkin taakat puolestaan ovat tarkoitettu kantajilleen opettajiksi ja ne poistuvat vasta kun sairauden syvällinen viesti on ymmärretty.

Lue lisää...Marikan Reikihinnasto:

Syvärentouttava kokohoito 30 €

(kesto n. 1-1.5 h)

Olet lämpimästi tervetullut reikihoitoon. Hoidot teen kotonani Saarijärven Pajupurolla. Pirauta ensin, niin sovitaan sitten milloin nähdään reikitellen :)