Reikiopetus

REIKI

Juuri tänään olen iloinen.

Juuri tänään odotan parasta.

Olen ystävällinen kaikille olennoille.

Ansaitsen leipäni rehellisesti.

Olen kiitollinen monista osakseni tulleista siunauksista.

-Mikao Usui-Haluatko itsellesi Reikikädet?


Löydät sinulle "oikean" Reikiopettajan intuitiivisesti. Kuuntele sisäisiä viestejä. Kun aika on kypsä niin opettaja kävelee vastaasi ja Reikipolkusi avautuu.

Reiki 1 kurssilla avaan energiakanavasi  ja universaali elämänenergia virtaa käsiesi kautta läpi elämän. Reiki 2 tuo tullessaan mm. Reiki-energian lähettämisen ja vahvistaa energiakanaviasi. 3A on jo valmistautumista opettajuuteen, kurssilla opetellaan mm. voimakkaiden hoitoaktivointien teko. Master-koulutuksen myötä sinusta kasvaa pikkuhiljaa Reikiopettaja.

Opetan perinteistä Usuin Reikiä, höystettynä Reiki Networkilla. Opettajani Birgitta Virkki on itse näiden kahden reikipolun kasvatti ja jatkan hänen jalanjäljissään. Kaikissa eri Reiki -linjoissa on kyse samasta elämänenergiasta, ainoastaan asioiden painotuksessa on vähän eroa.

Itse sain Reikikädet vuonna 2006 ja opettajaksi valmistuin vuonna 2011.


Tarkemmin kursseista..


P.S. Jos syvin halusi on paistatella parrasvaloissa suurena parantajana, tehdä ja toimia näyttävästi, niittää mainetta ja kunniaa...niin Reiki ei todennäköisesti ole sinun juttusi..

Reiki on hiljainen tie, nöyrä tie, jota kulkien saavut todellisen itsesi äärelle. Sinusta tosin voi tulla suuri parantaja, sitä emme voi tietää, mutta älä anna titteleille liikaa voimaa, ne muuttuvat pian tyhjiksi kuoriksi.


Valoa ja iloa toivon polullesi,

minne se sinua ikinä johdattaakaan.

Voimahalauksia Marikalta :)